ДОСТАВКА – СРОК И ЦЕНА

Доставката се извършва с ЕКСПРЕСНА услуга на куриерска фирма СПИДИ и отнема 1-2 работни дни, с изключение на периодите на ПРОМОЦИИ, когато обемът на поръчки налага по-бавно обработване. Услугата не включва опция ”Преглед и Тест”. Цената на доставката е до всяка точка на България и зависи дали е до офис на куриера или до адрес.

Ако сте избрали:

  • До офис на Спиди – доставката е 3.00 лв. от Понеделник до Събота 
  • До адрес от Понеделник до Петък – доставката е 5.00 лв.
  • До адрес в Събота– доставката е 7.00 лв.
  • За поръчки над 80.00 лв. – доставката е безплатна от Понеделник до Петък, до офис на Спиди в Събота (В Събота се начислява доставка +2.00 лв. за доставка до адрес)
  • За доставки които не са посочени по-горе, моля да се свържете с нас на тел. 0878 511 347 или на email: office@agugu.bg

Поръчки, получени до 15:00 часа в работен ден (Понеделник-Петък) и до 12:00 часа в Събота, се обработват/изпращат в същия ден и се получават на следващия работен ден. Изключение правят някои населени места в България, в които СПИДИ не доставя всеки ден. Поръчки, получени след 15:00 часа в работен ден се обработват и изпращат на следващият работен ден. Поръчки, получени след 12:00 часа в Събота, както и поръчки, получени в Неделя се обработват и изпращат в Понеделник. Куриерска фирма СПИДИ не извършва доставка в Неделя и по време на Официални празници на Република България. Поръчки направени по време на почивните дни се обработват и изпращат в първия работен ден.

 

*В период на промоции и намаления, agugu.bg си запазва правото да променя условията по доставката, като не се задължава да информира клиентите предварително за това.